REGISSÖRENS ORD

”Huskvarnarevyn 2017”…

Plötsligt känns det helt naturligt att säga det. Är det verkligen redan dags igen? Och begreppet som sådant, ”Huskvarnarevyn”, hur kan det kännas så väletablerat, trots att det bara är fyra år sedan den första Huskvarnarevyn gick av stapeln?

Kanske är det inte så konstigt ändå, för även om vår förening inte är så gammal till namnet består den till stor del av vänner som spelat revy sedan förra seklet. Bland våra medlemmar finns erfarenhet från sju olika revysällskap, och all denna rutin i kombination med den trivsel vi skapar tillsammans är en nödvändig grund för ett lyckat revyrecept.

Det största skälet till att Huskvarnarevyn känns som en självklar företeelse är nog ändå det faktum att den tagits så väl emot av publiken. Utsålda föreställningar har varit mer regel än undantag, och är det något som kan få fart på ett revygäng så är det en fullsatt salong. Och det gäller inte bara dem som syns på scenen. Även om det är alldeles fantastiskt roligt och stimulerande att få vara med i en revyuppsättning kräver det en del uppoffringar, och det är mycket som ska stämma i ens privatliv för att man ska kunna vara med. Det är därför inte konstigt att tre av våra aktörer av olika anledningar har valt att ta en paus i år.

Vi blev lite oroliga till en början, att hitta tillräckligt duktiga och trevliga ersättare kändes inte som en självklarhet, därför känns det helt fantastiskt att kunna presentera de fyra personer som stod högst på vår önskelista. Åsa, Victoria, Staffan och Rikard har gedigen erfarenhet av revy sedan tidigare, och med dem i vårt gäng och med Er i vår salong är jag övertygad om att Huskvarnarevyn 2017 kommer att bli ytterligare en i raden av succéer.

Välkomna!

Thomas Håkansson
Regissör