PRODUCENTENS ORD

Huskvarnarevyn 2017

Ibland, när det görs lokalrevy, brukar man säga att det beror på makthavarna, både i världen, i riket och på kommunal nivå, hur rolig en revy kan bli.  Med andra ord kan man säga att vi som sysslar med revy är beroende av händelser som har fått människor att endera, höja på ögonbrynen, bli  förtvivlade, bli förbannade eller åtminstone fått något att prata om. Sådana händelser brukar vi kalla ”snackisar,” och i år kan man, utan att överdriva, säga att snackisarna har varit otaliga. Inte minst i vår egen kommun. Andras olycka kan ibland bli en revymakares lycka. Så illa är det.

I Revysmedjan blir vi emellertid nästan aldrig förbannade. Vi föredrar att skratta åt eländet och det hoppas vi att du också ska göra när du besöker oss på Huskvarna Teater. Vi är nämligen säkra på att ett gott skratt förlänger livet. Så låt oss åldras ihop med ett leende på läpparna.

Jag vill uppmana dig att vara ute i god tid med ditt biljettköp. Tyvärr har det hänt under de senaste produktionerna att vi har tvingats säga nej på grund av att salongen varit fullsatt. Biljetter kan du köpa antingen här på hemsidan, eller i Smedbyn, där vi har vår skrivarlya. Där kan du köpa biljetter varje onsdag mellan 14.00 och 18.00 från och med 3 maj.

Varmt välkommen att skratta tillsammans med oss i Huskvarnarevyn!

Gunnar Andersson
 Producent